Tayfur Orhan

31-03-2019

RoarCamp'ta Keyfine Keyif Katacak Kamp Lezzetleri

RoarCamp'ta kamp maceranı bir üst noktaya taşıyacak birbirinden lezzetli kamp yemeklerini seninle paylaşmak istedik. Malum doğa insanı acıktırıyor. Kamp esnasında tavsiyelerimiz ile doğada lezzet şölenine hazır ol!

Yapması Çok Kolay Fransız Tostu

Genelde bu yemek Fransız tostu olarak geçer ama kendisine yumurtalı ekmek dersek yanlış olmaz. Yapımı gayet kolay. Sadece karışımları uygulayacağın bir kaba ve haliyle kamp ateşine ihtiyacın var. Süt, yumurta ve yağı bir kapta çırpıyorsun. Dilimlenmiş ekmeğine bu karışımı sürüp kamp ateşinde bir güzel kızartıyorsun. Sonra bu çıtır ekmekleri beyaz peynir eşliğinde afiyetle yiyorsun. Artık karnın doyduğuna göre birkaç kilometre yürüyüş yapabilirsin.

Sucuk Ekmekten Vazgeçecek Değiliz!

Sucuk bizim için önemli. Hem pişirmesi kolay hem de çok lezzetli. Sucuk, etten daha kolay piştiği için kampta en çok tercih edilen ızgara seçeneklerinden. Dilersen yanında domates ve biber de közleyebilirsin. Ekmekler hazırsa ziyafet başlasın.

Sucuk Ekmekten Vazgeçecek Değiliz!

Karşınızda, Köz ve Alüminyum Folyo Mucizesi

En sevdiğimiz yemeklerden biri bu olabilir. Çünkü anlatacağımız şeyden harika bir akşam yemeği çıkabilir. Patates, domates, biber ve istersen etleri doğradıktan sonra kare şeklindeki alüminyum folyoya diziyor ve daha sonra folyoyu tamamen katlayarak kapatıyorsun. Yeni sönmeye başlamış kamp ateşinde köz mantığıyla hazırladığın folyoyu ara sıra çevirerek pişiriyorsun. Folyoyu açtığında harika bir yemek seni bekliyor olacak.

Karşınızda, Köz ve Alüminyum Folyo Mucizesi

Kamp Ateşini Gördüysen S’more Vakti

Bu lezzetin adını bilmiyor olabilirsin ama bir Hollywood filminde mutlaka görmüşsündür. Yani kendisi bir Johnny Depp bir Morgan Freeman kadar ünlü. Ateşin başına geçiyor ve önceden marketten aldığın marshmallow’ları şişe geçiriyorsun. Onları bir güzel kızartıp, bisküvilerin arasına yerleştiriyor ve afiyetle yiyorsun. İstersen bu karışımın içine bir de sütlü çikolata ekleyebilirsin.

Kamp Ateşini Gördüysen S’more Vakti

 

"RoarCamp'ta Keyfine Keyif Katacak Kamp Lezzetleri" ile Benzer hikayeler